Online apps voor
de moderne
middelbare.school

Verschillende modules die het verschil zullen gaan maken voor het voortgezet onderwijs. Onmisbare functies voor een digitaal tijdperk op een veilig en schaalbaar platform. En uitstekend te gebruiken naast een online leerlingvolgsystemen zoals Somtoday.

 

Schoolplein

Onze meest uitgebreide module. Een plek om iedereen op de hoogte te houden van alles wat er speelt op de middelbare.school. 

Nieuws, met polls, verkiezingen, evenementen en documenten uit de cloud. Een online schoolgids, waarvan de meest actuele versie ook altijd te downloaden is als PDF-bestand. Privacy-vriendelijke fotoalbums, met slideshows en waarvan de foto’s automatisch worden verwijderd. SSO met Magister en Somtoday. De functies blijven maar komen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Sp

Privacyvriendelijk

Accounts zijn enkel nodig voor personeelsleden. Scholen hoeven ons geen gegevens van ouders of leerlingen door te geven; zij registreren zich tenslotte op eigen initiatief bij ons. We delen geen data met derden voor advertenties of andere onzin. De enige persoonsgegevens die we nodig hebben, zijn een voornaam, achternaam en een (school)mailadres.

 

Veilig

De beveiliging van het platform zit snor. Dat kan maar gezegd zijn. Met veilige technieken zoals PDO, CSRF- en XSS-bescherming maken we het hackers moeilijk. Onze servers zijn voorzien van firewalls en alleen het programma zélf heeft toegang tot de ruwe data. We gaan nauwkeurig om met toegangsrechten om inzage-mogelijkheden te regelen. Tot slot, we hebben ook logica toegepast. Dat doet al heel wat.

Design

Het design van middelbare.school is neutraal en voor scholen is er de mogelijkheid om een logo te uploaden. In het kader van toegankelijkheid — in Nederland alleen zijn al ±1.000.000 personen kleurenblind — hebben we er zorg bij gedragen om zoveel mogelijk kleurcontrast aan te brengen in het ontwerp, zodat alle tekst goed leesbaar is, voor iedereen en op elk apparaat.

 

Ongedwongen

Een school moet niet vergeten dat ze werkt met jongeren. De tone of voice van een middelbare school hoort ook niet zakelijk te zijn naar de leerling toe, noch onpersoonlijk. Een vleugje humor kan geen kwaad. We schuwen het gebruik van de populaire smileys niet en spreken gebruikers aan met ‘je’. We gaan met de tijd mee.

Koppeling met Office 365

Log gemakkelijk in bij middelbare.school, met een druk op de knop. Als je bij middelbare.school inlogt met Office, ben je meteen ook ingelogd bij andere software die een SSO(-achtige) koppeling hebben met Office. Je hebt geen los wachtwoord meer nodig.

Mobiel vriendelijk

Het platform werkt op elk apparaat. Ouders kunnen bijvoorbeeld zowel op hun telefoon, tablet of computer een digitale handtekening zetten voor de absentie van hun zoon of dochter. Het dashboard voor schoolpersoneel is ook geoptimaliseerd voor kleine schermen en getest met meerdere browsers.

Modules

Een scholengroep kan haar eigen pakket samenstellen, bestaande uit verschillende modules. We hebben op dit moment de module Absenties voor verlofaanvragen en berichten van verzuim en Notificaties voor in-app berichtgeving. Binnenkort komt Schoolplein; een volwaardig intranet voor leerlingen, docenten, ouders en ondersteunend personeel.

Schaalbaar

We werken met organisaties — scholengroepen — die meerdere schoolvestigingen bezitten. Hier zit geen limiet op en deze kunnen op elk moment worden toegevoegd of verwijderd. Personeel kan bij meerdere schoolvestigingen horen, met per schoolvestiging een andere gebruikersgroep. 

Een luisterend oor

We luisteren goed naar onze gebruikers, al zeggen we het zelf. Mis je een functie of ben je op zoek naar een module? Dan maken we die gewoon. 

Prijzen op aanvraag

We vragen een maandbedrag per module, per schoolvestiging. Staffelkortingen zijn mogelijk vanaf drie schoolvestigingen. Eventueel kunnen we een tijdelijke demo-omgeving maken.

Gebruik het onderstaande formulier om met ons in contact te komen. 

Contact opnemen

Graag nemen we vrijblijvend contact met je op om te kijken hoe middelbare.school jouw scholengroep vooruit kan helpen in een digitaal tijdperk. 

 

14 + 3 =

De ambassadeur van jouw merk

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden