Blog

Server-upgrades

door | 11-12-2018

Server upgrades december 2018

Deze maand nemen we onze nieuwe servers voor Vallonic Webhosting in gebruik. Onze klanten hebben in Vallonic One een bericht gekregen over dit geplande onderhoud en worden op de hoogte gehouden van wat zij kunnen verwachten.

De nieuwe servers draaien op een nieuwe Nginx configuratie die efficiënter werkt en sneller afbeeldingen kan inladen. Bovendien passen we onze dienstverlening voor hosted e-mailboxes aan. Hierover volgt in het nieuwe jaar een bericht.

Bovendien komen we in het nieuwe jaar met een uitbreiding van Vallonic One. Onze klanten hebben daarmee zelf de vrijheid om e-mailadressen aan te maken. Bovendien introduceren we ook e-mail vangnetten en automatisch doorsturen. Dit hoef je dan niet meer in Outlook of andere e-mailsoftware te regelen, maar wordt dan gedaan door de server.

Het overzetten van de site kan drie kwartier tot een uur in beslag nemen. Dit komt o.a. ook doordat we SSL-certificaten moeten verversen. Als jouw website aan de beurt is laten we het je weten. Ook wanneer we de werkzaamheden hebben afgerond.

De ambassadeur van jouw merk

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden