Navigatie sluiten

Software van Vallonic, van WordPress-plugins tot maatwerk web-applicaties

Onze doorgeslagen hobby

We zijn inmiddels bekend op het gebied van maatwerk software. Ons eerste software-project was Vallonic Vlinc. Daarop volgde Vallonic One, onze eigen klantportaal met handige tools en informatie voor onze klanten  en klanten.

Sinds Vallonic One hebben we de smaak te pakken gekregen. One is beschikbaar gemaakt voor andere internetbureaus, zodat zij ook met een fatsoenlijke portal hun klanten kunnen bedienen. We zijn meer plugins voor de websites die we realiseren als internetbureau zelf gaan schrijven. 

En als klapper op de vuurpijl zijn middelbare.school gaan ontwikkelen — een online platform voor het voortgezet onderwijs waarmee scholen een interactieve online portal kunnen inrichten voor leerlingen, ouders en personeelsleden.

Heb jij een project waar onze programmeer-skills bij nodig zijn?

Maatwerk programmeersels, voor bestaande sites en nieuwe ideeën

Ontdek middelbare.school

De schoolportal zoals die altijd al had moeten zijn

Met de handige modules van middelbare.school creëer je een slimme online portal voor leerlingen, ouders en personeel van — je raadt het al — de middelbare school.

Klantenportaal en project management voor internetbureaus

Vallonic One is onze eigen tool waarmee we support leveren
aan onze klanten. Onder andere met een kennisbank, helpdesk, abonnementsoverzicht en projectoverzicht.

WordPress plugin

Actuele slagingspercentages van jouw verkeersschool

Het CBR heeft geen API beschikbaar om dit op te halen, maar wij wel. Voor €39 per jaar heb jij altijd het meest actuele slagingspercentage van jouw verkeersschool, het regionale gemiddelde — en het verschil tussen beiden — op  jouw website.