Navigatie sluiten

Een veelzijdig Brabants internetbureau met alles in huis voor online succes

De missie van Vallonic

Als je tegenwoordig zaken wilt doen op het internet, komt er veel op je af. Een website moet snel zijn, rekening houden met wetgeving, gebruiksvriendelijk zijn, conversiegericht zijn, veilig zijn, meegaan met de trends op het gebied van design, werken op schermen van elk formaat en meegaan met de laatste technieken. En zo kunnen we nog even doorgaan.

 Als ondernemer ben je daar snel klaar mee — want je tenslotte wilt gewoon online zakendoen.

Dat is waar wij in beeld komen. Een professionele, doeltreffende website heb je nodig, de zorgen echter niet. Wij bieden alles onder één dak voor online succes; jij hoeft hoogstens de content bij te werken (maar ook dat kun je aan ons uitbesteden). Wij doen de rest.

Team Vallonic

Maak kennis met ons team

Thierry Maasdam Eindbaas, vormgever, en techneut Product owner middelbare.school
Alex de Bont Techneut Product owner Vallonic One
Joël Repko Techneut Projectleider
Melissa Erkel Vormgever
Niels Aussems Praatjesmaker Vertegenwoordiger middelbare.school
Bryan Smit Techneut

Een stukje geschiedenis

Sinds april 2017 maakt Vallonic websites en webwinkels voor
ambitieuze bedrijven, zoals onszelf. We zijn begonnen als creatief bureau, met extra diensten film, fotografie en grafisch ontwerp.

Later bleek dat we in de praktijk enkel websites aan het bouwen
waren, dus hebben we onszelf omgedoopt tot internetbureau.

In ons eerste jaar alleen al, hebben we meer dan vijftig projecten mogen afronden. Daar stonden we zelf ook van te kijken. We zijn erg blij met de tevredenheid van onze klanten.

Inmiddels zetten we ons ook in voor het goede doel. Zo zijn we
shirtsponsor van ‘Cycle for Children’ en steunen daarmee Villa Pardoes en Stichting New Generation Brazil. We hebben de website van de Waalwijkse Voedselbank opgezet en we zijn sponsor van De Langstraat Klassieker, een Brabants fietsfestijn voor het goede doel.

We hebben veel tijd geïnvesteerd in een eigen klantenportaal, Vallonic One, waarmee we onze klanten zo veel mogelijk overzicht en ondersteuning willen gegeven in de diensten die zij bij ons afnemen.

Bovendien zijn we sinds mei 2018 bezig met een eerste SaaS-applicatie voor het onderwijs. Het pakket heet middelbare.school en is een ondersteunende online omgeving voor middelbare scholen om onder andere bepaalde procedures te digitaliseren, zoals verlofaanvragen.

We zijn een jong team dat niet graag stil zit. We zijn best creatief en ongedwongen. Alle vaardigheden hebben we onszelf tenslotte zelf aangeleerd. We zijn zeker geen traditioneel internetbureau. Maar dat hoeft ook niet.

Bedrijfswebsite of webwinkel laten maken, die je makkelijk kunt beheren?

Volledig maatwerk, van ontwerp tot code

Laat ons je website vullen en technisch onderhouden

Contentbeheer en technisch onderhoud uitbesteden

Even showen

Voor deze bedrijven werken wij al