Navigatie sluiten

Designers, business developers en marketeers

Jij het design, wij de code

Wij maken van het door jou — of door jouw favoriete designer — ontworpen webdesign, een fijne, snelle en werkende website

Je hebt een prachtig idee of design voor de website van jouw klant. Alleen, je bent geen techneut. Wat doe je dan?

Je kunt je laten beperken in het design door op internet een standaardthema te kopen, om jezelf later te limiteren qua  creativiteit, gemak en snelheid…

Wij hebben een beter idee. Het beste van twee werelden: jouw creativiteit, onze stabiliteit. De volledige Vallonic ervaring voor jouw klant, zonder dat wij ons met jouw business bemoeien — de klant ziet ons niet. Wij blijven in de schaduw. Dit is Vallonic Black.

Hoe werkt het?

Jij stuurt ons jouw web design. Wij bouwen en onderhouden.
De klant blijft 100% van jou. Dat is hoe het werkt.

Jouw klant ziet ons niet Jij factureert en communiceert
Wij ontwikkelen 1:1 Jouw ontwerp, zonder consessies
Vallonic One Beveiliging, webhosting, back-ups

Wat zijn de voordelen?

Wij zetten jouw web design om in een website die voor de klant — en voor jou — makkelijk te bewerken is. Het design dat jij ons aanlevert, zetten wij namelijk om in een website die met klikken en slepen aan te passen is. 

De website zit technisch goed in elkaar. Daarom is de vindbaarheid op Google goed. De snelheid ook. Wij zorgen voor de webhosting, beveiliging en updates. Jij betaalt ons eenmalig voor het ontwikkelen en maandelijks voor Vallonic One. Vervolgens factureer jij jouw klant wat jij wilt. Nergens uit het merk Vallonic zich naar jouw klant, tenzij jij dat wilt.

Goed vindbaar op Google Technisch klaar voor SEO
Makkelijk aan te passen Alsof je een powerpoint maakt
Snelle oplevering Doorwerken, met kwaliteit voorop
Koppelingen Met meer dan alleen social media!
Mobiel-vriendelijk Wij zorgen voor de mobiele website
GDPR-/AVG-compliant Zoals het hoort

Wat zijn de voordelen?

Wij maken websites, webwinkels en software op basis van de aangeleverde designs. Hiermee kunnen wij direct aan de slag om zo snel mogelijk online succes te boeken! Jij de content, wij de techniek!

Van webdesign naar website

Wij analyseren het door jou aangeleverde webdesign. We splitsen jouw design op in losse elementen, die we later widgets noemen. Met deze widgets kun je later zelf naar hartelust nieuwe pagina’s aanmaken en content opnieuw indelen. Je bent dus vervolgens helemaal vrij om de site aan te passen. Hiervoor maken we gebruik van Elementor.

Ook voor webwinkels ben je aan het juiste adres

Wil je een stapje verder dan alleen een website? No problemos. Sterker nog, webwinkels maken we het liefst. Met een bak aan ervaring maken we van jouw design een efficiënte WooCommerce webwinkel, conform jouw design. Het enige wat we van jou vragen, is dat het design een aantal concepten van WooCommerce respecteert, zoals de “Mijn Account” pagina’s en de standaard informatie van het winkelmandje.

Service is onze kracht

Vallonic One is ons alles in één serviceabonnement. Vanaf €49 per maand zorgen wij wekelijks voor software-updates, back-ups, een schappelijke beveiliging van jouw website en voor een webhosting service waarvan we weten dat die perfect is afgestemd op ons programmeerwerk. Ook hier geldt dat jij aan je klant kunt vragen wat je wilt.

Goed voorstel? Offerte-tijd!

Stuur ons jouw webdesign

Of begin simpelweg een goed gesprek. We staan open voor ideeën en denken graag met je mee. Je kunt ons bellen op 0416 65 25 01 of mailen via welkom@vallonic.com