Bedrijfswebsite laten maken in Waalwijk

Bent u op zoek naar een bureau dat een op maat gemaakte, conversiegerichte website kan maken in de buurt van Waalwijk? Dan bent u bij Vallonic aan het juiste adres.

Een online statussymbool, gericht op conversie

Tegenwoordig is een website hét middel om geïnteresseerden om te zetten naar daadwerkelijke klanten. Wij geloven daarom dat een mindere website een grote fout is die u veel kan kosten. Het is tijd om van uw online visitekaartje een conversiemachine te maken.

Bij Vallonic investeert u in maatwerk, met ons krachtige framework dat Webflow combineert met WordPress haalt u de beste moderne techniek in huis. Daarnaast kijken we naast de vormgeving van de website ook naar de achterliggende doeleinden. Volgens ons moet een website niet alleen mooi zijn, hij moet ook meer resultaat opleveren. Of dat nou meer omzet is of meer bezoekers op een fysieke locatie, wij richten de website zo in dat bezoekers geactiveerd worden om actie te nemen.

Expertise
Al vijf jaar in zaken, vandaag de dag met 8 man sterk.
WCAG
Wij waarborgen sowieso toegankelijk gebruik van kleuren en lettertypes, maar gaan graag een stap verder. Bovendien is dit verplicht voor websites voor (semi-) overheidswebsites.
Privacy
Wij hebben de expertise om te adviseren over en het kunnen implementeren van maatregelen om te voldoen aan de AVG, GDPR en/of CPA. Bovendien nemen wij deel aan het Privacyconvenant Onderwijs.
Krachtig framework
Levendig, responsive, uniek en toekomstbestendig
Website? online beleving!
Een website van Vallonic is veel, maar in elk geval niet duf. Verhalend, levendig en creatief; alles om jouw organisatie krachtig te presenteren.
Feit

Een bedrijfswebsite functioneert als een hefboom. Een goede website draagt bij aan je merk en de kansen die op je pad komen.

Sabotage

Een ondoordachte, middelmatige website jaagt kansen juist weg.

Besef

Verzorgd, uniek en effectief online voor de dag komen, maakt daarentegen dat je kansen creëert.

Oplossing

Daar hebben wij nou net alle kennis, ervaring en technologie voor in huis. Het bewijs? Je kijkt er nu naar.

Werk van Vallonic

Spotlight

Unieke online belevingen door gebruik van de laatste techniek. Onze cases spreken voor zich. Bekijk ze gerust.

Momenteel werken we aan

Communicatiesoftware voor CF Verzekeringen Fabriekssoftware voor MG Plastic Recycling B.V. Bedrijfswebsite voor Habraken B.V. Bedrijfswebsite voor Genius Voice Automatiseringen voor SB Supply Europe B.V. Communicatiesoftware Onderwijsgroep Tilburg

Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen

Kies hiernaast een tijdstip uit om met een van onze teamleden te praten. Aan het einde van dit gesprek weet u precies wat de volgende stappen zijn om van uw website een conversiemachine te maken.

Dit gesprek is perfect voor:

Bedrijven die hun huidige website willen vervangen voor een conversiemachine.

Bedrijven die hun offline bedrijf online willen krijgen.

Bedrijven die willen begrijpen waarom een goede website cruciaal is.