Bedrijfswebsite laten maken in Waalwijk

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte, conversiegerichte website in de buurt van Waalwijk? Dan bent u bij Vallonic aan het juiste adres.

Website laten maken in Waalwijk

Goed dat je ons hebt gevonden. Dat je “website laten maken in Waalwijk” intikte op Google, daar zul je geen spijt van hebben.

Een krachtige website levert je meer op dan dat een slechte website je kost. Door onze unieke combinatie van Webflow met WordPress, maken wij sterke online belevingen die deugen onder de motorkap en fijn zijn in beheer.

Wij hebben met onze vijf jaar ervaring de juiste kennis, ervaring en kwalificaties in huis om voor elke branche een toffe bedrijfswebsite te realiseren.

Hoe we daar zo zeker over kunnen zijn? Daar kom je zo achter.

Expertise
Al vijf jaar in zaken, vandaag de dag met 8 man sterk.
WCAG
Wij waarborgen sowieso toegankelijk gebruik van kleuren en lettertypes, maar gaan graag een stap verder. Bovendien is dit verplicht voor websites voor (semi-) overheidswebsites.
Privacy
Wij hebben de expertise om te adviseren over en het kunnen implementeren van maatregelen om te voldoen aan de AVG, GDPR en/of CPA. Bovendien nemen wij deel aan het Privacyconvenant Onderwijs.
Krachtig framework
Levendig, responsive, uniek en toekomstbestendig
Website? online beleving!
Een website van Vallonic is veel, maar in elk geval niet duf. Verhalend, levendig en creatief; alles om jouw organisatie krachtig te presenteren.
Feit

Een bedrijfswebsite functioneert als een hefboom. Een goede website draagt bij aan je merk en de kansen die op je pad komen.

Sabotage

Een ondoordachte, middelmatige website jaagt kansen juist weg.

Besef

Verzorgd, uniek en effectief online voor de dag komen, maakt daarentegen dat je kansen creëert.

Oplossing

Daar hebben wij nou net alle kennis, ervaring en technologie voor in huis. Het bewijs? Je kijkt er nu naar.

Een betrouwbare en professionele partner uit Waalwijk

Website laten maken in Waalwijk

Wilt u een professioneel webdesign en website laten maken in Waalwijk voor uw bedrijf? Vallonic uit Waalwijk regelt dit voor u. U heeft geen technische kennis meer nodig en besteed de volledige ontwikkeling uit aan Vallonic. Wat u doet? U geeft uw eisen door en wij doen het werk!

Vallonic is een internetbureau dat ooit begonnen is in Waalwijk. Oprichter Thierry Maasdam is getogen in Waalwijk. Al sinds jongs af aan is Thierry gefascineerd door de wereld van het internet. Als webdesigner heeft hij snel veel klanten om zich heen kunnen verzamelen uit Waalwijk.

Thierry begon met het maken van kleine websites in WordPress. Maar inmiddels heeft hij, én Vallonic zich ontwikkeld tot een modern en professioneel internetbureau met tientallen tevreden klanten uit binnen- en buitenland.

Vallonic maakt niet alleen web-designs, maar programmeert ook zelf de gehele voorkant van uw website en de functionaliteiten die aansluiten op uw wensen. Hierdoor gaan wij verder dan de gemiddelde websitemaker. Wij ontwikkelen samen met u een nieuwe standaard voor uw onderneming.

Wij hebben de kracht in huis om op basis van uw huidige — of nieuwe — huisstijl een aansluitende, moderne en professionele website te ontwikkelen.

Hoe werkt Vallonic met WordPress?

Vallonic werkt met een eigen framework, gebouwd op WordPress. Dit betekent dat wij WordPress voor u hebben geoptimaliseerd voor maatwerk én snelheid. Het framework helpt daarom uw website hoger te laten scoren in Google, omdat laadsnelheid een belangrijke meting is voor een goede gebruikerservaring.

Wij werken alleen met de betrouwbaarste webhosting, zodat uw website en dus uw bedrijf 99,9% van de tijd online is. En supersnel.

Daarnaast kan een website door Vallonic uw klant online een unieke ervaring bieden. Wij denken ook graag mee over de slimme integraties die mogelijk zijn in uw verkoopproces met andere software.

Ook maken wij altijd uw websites geschikt voor mobiel, tablet, én uiteraard desktop.

Wist u dat WordPress een van de meest gebruikte websitemakers is? En wist u ook dat WordPress de ideale koppeling biedt om een webwinkel te bouwen? Zo gebruiken wij het WooCommerce platform voor verschillende bedrijven uit Waalwijk om naast een fysiek verkooppunt ook online zaken te doen. Het mooiste is wanneer wij een webwinkel opleveren die het merk van de fysieke winkel versterkt.

 

Dit beheerst Vallonic

calculators
Geavanceerde online berekeningen
360-graden
Online events via Vallonic 360
Koppelingen
Jouw bedrijfswebsite als schakel in een ketting
Animaties
Digitale getimede animaties
Betalingen
Online donaties of afrekenen
Toegepaste psychologie
Wat maakt dat iemand klikt op een knop? Hoe behalen we de meeste conversies? Hoe bouwen we patronen op?
Gebeurtenissen
Events meten met Google Analytics 4
Data entry
Duurzaam en massaal content migreren
performance
Wij streven naar de beste performance van jouw website om middelen optimaal te benutten. Een Vallonic Original is performant by design.
Mondiaal
Moderne, schaalbare en globale infrastructuur
Toegankelijkheid
Inclusieve overwegingen en functionaliteiten die de toegankelijkheid van een website bevorderen
Koppelingen
Opzetten van e-mail campagnes

Werk van Vallonic

Spotlight

Unieke online belevingen door gebruik van de laatste techniek. Onze cases spreken voor zich. Bekijk ze gerust.

Momenteel werken we aan

Communicatiesoftware voor CF Verzekeringen Fabriekssoftware voor MG Plastic Recycling B.V. Bedrijfswebsite voor Habraken B.V. Bedrijfswebsite voor Genius Voice Automatiseringen voor SB Supply Europe B.V. Communicatiesoftware Onderwijsgroep Tilburg

Vallonic in de media

Uitgelicht
“One of 500 people under the age of 26 in the Netherlands who showed outstanding accomplishments in digital during 2020 and 2022”
“Start-up faciliteert met 360-graden tool een virtuele open dag voor middelbare school”
“Startups Tilburg University zoeken creatieve oplossingen in COVID-19 tijd”
“Vallonic: ‘Maatwerk voor webwinkels en websites’”