Online verkopen met een denderende webwinkel

Voor wie net begint of al heel wat ervaring heeft

Jouw bedrijf & Vallonic

Wij zijn helemaal lyrisch over zowel Shopify als WooCommerce. Vallonic is een geregistreerd Shopify Partner en zelf-uitgeroepen WooCommerce deskundige (WooCommerce heeft namelijk geen partner-programma lopen).

Afhankelijk van je smaak kun je kiezen bij Vallonic voor WooCommerce of Shopify. Wij ontwerpen en realiseren jouw webwinkel en richten deze technisch perfect in — waarna we het complete technische gedeelte jou uit handen nemen.

Bij WooCommerce leveren wij ook webhosting.

Shopify

Shopify is een alles in één pakket dat gebruiksvriendelijker werkt dan WooCommerce, echter ben je voor uitbreidingen vaak meer afhankelijk van derde partijen. Shopify is erg makkelijk in het gebruik en je webwinkel is snel van de grond. Shopify werkt altijd als een zonnetje, en jij straks ook.

WooCommerce

Het populaire programma WooCommerce is flink en gemakkelijk uit te breiden — bijv. met programmeerwerk. Mits je een goed internetbureau aan je zijde hebt natuurlijk; WooCommerce kan erg overweldigend zijn en heeft een grotere learning curve dan Shopify. Bij WooCommerce leveren wij ook onze eigen webhosting om alles zo efficiënt te laten lopen.

Op offerte-basis

Wellicht merk je al wel dat we geen vaste pakketten aanbieden voor zowel WooCommerce als Shopify. Dit komt omdat een webwinkel zó uitgebreid kan zijn als een klant wilt. Daarom komen we liever op gesprek om zo de wensen te bespreken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Als Shopify Partner hebben we het voordeel om gratis onbeperkte proefperiodes uit te geven. Daar hoef je je dus al geen zorgen over te maken.

Vrijblijvende offerte

Onze samenwerking begint hier. Scoor je vrijblijvende offerte met het onderstaande formulier.

 

8 + 10 =

De ambassadeur van jouw merk

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden