Websites voor fanatieke en ambitieuze bedrijven

Zoals wijzelf

Onze pitch

Je zoekt een nieuwe website. Gokje. Die website wil je zonder gedoe zelf kunnen bijwerken. Je wilt een veilige website. Eentje die snel is. Die uniek is. Mobiel-vriendelijk. Waar Google vrolijk van wordt — en jij ook.

Wij zijn Vallonic. Wij maken al twee jaar websites, zijn niet duur en knallen meestal binnen drie weken een site in de lucht, die voldoet aan al het bovenstaande.

We luisteren. We hebben gevoel voor design. We houden de dingen overzichtelijk. Vallonic biedt een totaalpakket. Hosting, een fatsoenlijke uitleg, een blitse website en gezellig contact.

 

Wij weten van wanten

Naast dat we zelf websites bouwen, bestaat een aanzienlijk deel van onze klanten ook uit bedrijven die al een website hebben, maar graag programmeerwerk of onderhoud aan ons uitbesteden. Aan ervaring geen gebrek. SEO, programmeerwerk, advertenties en grafisch ontwerp. Wij weten van wanten.

Zo hebben we bijvoorbeeld Google Shopping opgezet voor Recharge Footwear, MoldBrothers voorzien van SEO, ST&T Research geholpen met programmeerwerk, voorzien we Koya Living van webhosting en werken we de website van RaetState Assurantiën bij.

Drie pakketten

Pas op, breekbaar.

 

Scroll naar beneden voor een overzicht van de modules en integraties die we bieden.

Vrijblijvende offerte

Onze samenwerking begint hier. Scoor je vrijblijvende offerte met het onderstaande formulier.

 

Integraties

Modules

Integratie

10 + 4 =

Modules

Extra functionaliteit voor jouw website. We vragen EUR 49 per integratie die buiten je pakket valt.

Blog

Laat de bezoeker merken dat je van je vak afweet. Word beter gevonden met de onderwerpen waar jij over schrijft en laat zien hoe je jouw producten kunt gebruiken.

 

Portfolio

Toon het werk dat je hebt gedaan in een prachtige case study. Vertel over het project, je werkwijze en hoe je ervoor hebt gezorgd dat jouw klant tevreden is met jouw diensten.

Forum

Heb je een community rondom je bedrijf, bijvoorbeeld omdat je cursussen geeft, dan is een forum ideaal om met je klanten te communiceren, en zij ook met elkaar.

 

Fotoproofing

Geef al fotograaf jouw klanten de mogelijkheid om foto’s eerst goed te keuren of om een selectie te maken, alvorens je een download vrijgeeft — ook via het systeem. Beveiligd tegen kopiëren en beschermd met een wachtwoord.

 

Events

Koppeling met Eventbrite of Ticket Tailor, voor de verkoop van tickets voor jouw evenementen. Met Eventbrite en Ticket Tailer kun je tickets verkopen en controleren via een smartphone.

Integraties

Koppel je website aan een applicatie van een derde partij. We vragen EUR 49 per integratie die buiten je pakket valt.

MailChimp

Met MailChimp kun je gratis nieuwsbrieven versturen. Via de MailChimp integratie kunnen bezoekers zich aanmelden. Voldoet aan de AVG.

Salonhub

Als kapper geef je met Salonhub bezoekers de mogelijkheid om een online afspraak te maken, bij een medewerker naar keuze.

Facebook

Laat je laatste Facebook berichten op een mooie manier zien op je website. Spoor jouw bezoekers aan om je te liken. Te combineren met een blog.

 

Instagram

Laat jouw meest recente Instagram foto’s zien op jouw website, met omschrijving en een link naar het account op het populaire sociale netwerk.

CozyCal

Via CozyCal kun je je klanten je laten boeken en online laten betalen voor jouw diensten. Synchroniseert met je agenda. Stel een vragenlijst in.

Twitter

Laat je laatste Facebook berichten op een mooie manier zien op je website. Spoor jouw bezoekers aan om je te liken. Te combineren met een blog.

 

De ambassadeur van jouw merk

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden