Bellen met Vallonic? 0416 788 118

Samen het internet ontsaaien

Online belevingen

Je website is je brochure niet. Ook niet je visitekaartje.

Nee, wij zien het anders. Een website die door ons op ons hoogtepunt gebouwd is, steekt met kop en staart uit boven die van jouw concurrentie. De website enthousiasmeert, vertelt een verhaal en is een beleving op zichzelf.

Het is de kers op de taart van hoe mensen jouw merk ervaren, of ze nou jouw nieuwe collega, klant of investeerder moeten worden. Dat niet alleen, het is iets om zelf trots op te zijn.

Online storytelling wint

Trek nieuw personeel aan
Complete merkbeleving
Verhoog engagement
Creëer excellentie en trots
Onderscheid jezelf

Het geheime wapen van Vallonic

Vallonic WordPress Framework

Met onze in-house ontwikkelde technologie om websites mee te bouwen, kunnen we Webflow websites op WordPress implementeren. Gecombineerd met legio aan snelheidsoptimalisaties en gebruiksgemak, leggen we brug tussen doeltreffende designer websites en een fijn beheersysteem voor bedrijven en marketeers.

Dit proces hebben we gedeeltelijk weten te automatiseren. Zo zijn de faalkosten laag en kunnen we de website altijd nog uitbreiden in de toekomst met toffe functionaliteiten. Ook kunnen we dingen die niet in Webflow mogelijk zijn en repareren we waar nodig gebreken van Webflow.

Met andere woorden: het Vallonic WordPress Framework is het beste van twee werelden. Het bekende, schaalbare en onafhankelijke van WordPress en de levendigheid en efficiënt bouwen met Webflow. En dat allemaal met een doordacht, maatwerk en doelgroepgericht design — van ons, van jou of één van onze partners.

Wij bouwen de front-end, met interactions, in Webflow
Jij beheert de website met Gutenberg, in WordPress
Wij werken zorgvuldig, geroutineerd en geautomatiseerd
Samen zetten we een digitale beleving neer – geen website
Bijpassende beveiliging en performance hosting
Meer informatie

Daarom kies je het Vallonic WordPress Framework

Headless mogelijk
Meertaligheid
Semantische indeling
Enterprise-ready (Bedrock)
Mobiel-vriendelijk
Razendsnel
Extra beveiliging
Updates zonder downtime
Klaar voor e-commerce
Eenvoudig te beheren
Gaaf, levendig design

Eén grote familie

Partner ecosysteem

De kracht van samen staat bij ons hoog in het vaandel, mocht dat je nog niet zijn opgevallen. We vinden samenwerken niet alleen gezellig of leuk; op dit niveau van websites bouwen is het essentieel.

Een divers team — 3D-animators, strategen, copywriters, fotografen, en  designers en developers met verschillende invalshoeken — maken elk project uniek en tot een succes.

Kwalitatief hoogwaardige building blocks maken immers dat ook het eindresultaat van het scherm afspat. En laat dat nou net jouw website zijn.

Smaac
Smaac
Branding en design
dotGO
dotGO
Begeleiding, SEO, content
MrBoost
MrBoost
Branding en design
Positive Digits
Positive Digits
Performance agency
HYPD
HYPD
Data-driven online marketing

Veelgestelde vragen

Jouw online beleving

Wat is de kijk van Vallonic op een website?

Voor ons is een website alles behalve een brochure of visitekaartje — uitdrukkingen die nog best wel eens vaak worden gebruikt, weliswaar met de beste bedoeling.

Een brochure of visitekaartje beweegt niet, is snel vergeten, wordt weggegooid en grijpt ook niemand aan. Dat maakt dus ook wat wij wél willen: duurzame, toffe online belevingen die ook nog eens een functie vervullen.

Wat maakt Vallonic uniek?

Om te beginnen zijn wij de enige producent van websites die gebruik maakt — logisch, is dat — van het Vallonic WordPress Framework. Bij ons is standaard élke website eerst gemaakt in Webflow en vervolgens geoptimaliseerd voor performance. Dat is op zichzelf al een unicum.

Omdat alle websites geproduceerd zijn in Webflow, bevat elke website subtiele en/of geavanceerde bewegende componenten.

Vanzelfsprekend zijn al onze websites semantisch ingedeeld, zijn ze gedegen voorbereid en bedacht, worden er bedachtzaam beslissingen gemaakt over het platform en de achterliggende architectuur, zijn ze responsive en waar mogelijk worden ze ook gebouwd met features voor verhoogde digitale toegankelijkheid.

Kan ik mijn website zelf beheren?

Ja. Je beheert je (Webflow op) WordPress website via de ingebouwde paginabouwer — Gutenberg. Vallonic stelt hier handleidingen voor beschikbaar.

De website is in haar geheel modulair. Elke onderdeel op een pagina uit het webdesign kun je verplaatsen, dupliceren, verwijderen of toevoegen binnen de door ons opgeleverde pagina’s, of pagina’s die je zelf aanmaakt. Al deze onderdelen worden namelijk als blokken beschikbaar in Gutenberg.

Bouwen jullie meertalige websites?

Ja. Wanneer blijkt dat voor de stakeholders in jouw website het zaak is dat de inhoud meertalig aangeboden wordt, kan dit.

Bovendien is het zo dat de inhoud ook kan verschillen per taal; zo kun je voor verschillende talen minder of meer content laten zien, of de volgorde aanpassen.

Waar wordt de website gehost?

We gaan ervan uit dat Vallonic de website gaat hosten binnen de dienstverlening van Vallonic One.

Met Vallonic One garanderen we je snelheid in het oplossen en ontdekken van issues, kopen we collectief softwarelicenties, gebruiken we relevante API’s en weten we bovenal zeker dat je website optimaal functioneert. Jouw voordeel is dat je voor een vast bedrag per maand klaar bent.

Wil je nou zelf je website gaan hosten, dan moeten we even goed in overleg: het Vallonic WordPress Framework, waar jouw website op gebouwd is, wordt namelijk goed door ons beschermd met vertrouwen en goede afspraken.

Worden er veiligheidsmaatregelen genomen?

Ja. Het Vallonic WordPress Framework helpt je met het beschermen van je website middels verschillende maatregelen waarmee we WordPress verstevigen. We vertellen je graag de details tijdens discovery, hoewel we graag de extra versleuteling van wachtwoorden in WordPress graag benoemen om je een indruk te geven van hoe ver we standaard gaan.

Afhankelijk van een gerichte risicoanalyse en het aanwezige dreigingsniveau bij jouw onderneming, kunnen we extra bescherming inbouwen en helpen met het implementeren van specifiek beleid en specifieke eisen, mocht je bijvoorbeeld een corporate vertegenwoordigen.

Tot slot is er nog Vallonic Guard: het alarmsysteem voor je website.

Hoe lang bestaat Vallonic?

Vallonic is opgericht in 2017 door Thierry Maasdam. Meer over onze onderneming en haar historie lees je hier.

Wat voor klanten bedient Vallonic?

Vallonic bedient klanten van elk formaat mits we inzien dat we beiden elkaar vooruit helpen. Van plaatselijk opererende bedrijven tot bedrijven in de EU50, maar net zo goed non-profit organisaties, zijn welkom bij ons.

Wat is de kracht van Vallonic?

Bij Vallonic weten we niet alleen wat mooi is; onze developers worden geselecteerd op hun communicatievaardigheden en betrouwbaarheid. Door procesmatig te werken en zaken zoals naamgeving, indeling en documentatie te standaardiseren, werken we sneller en met lage faalkosten. Dit hebben wij ons over de jaren meester gemaakt.

Een extra kracht is hoe wij ons navigeren door het landschap van wet- en regelgeving, maar net zo goed het onderbouwen van keuzes op vitale plekken in onze projecten. Denk aan het waarborgen van de privacy van consumenten, maar net zo goed aan het naleven van richtlijnen uit het grootbedrijf. Denk aan logging, versiebeheer, gedegen toegangsbeheer en gegevensbescherming.

Tot slot is onze toewijding aan samenwerken onze geheime troef om voor elke klant te kunnen werken. Omdat we onze dienstverlening beperken tot design en development, zitten we in ons werk voor onze klanten nooit in het vaarwater van partners waarmee we dat doen; we respecteren immers bestaande relaties.

Wat voor ervaring heeft Vallonic in het onderwijs?

Vanwege de unieke historie van Vallonic, hebben wij nauwe connecties met het Nederlandse onderwijslandschap mogen opbouwen. We hebben websites gebouwd voor middelbare scholen, waaronder een 360-graden omgeving (met een functionaliteit om live een digitale open dag te organiseren). Bovendien is Vallonic ook de ontwikkelaar achter het online intranet middelbare.school en hebben we ook ruime ervaring in het bouwen van privacy-vriendelijke software voor scholen.

Vallonic neemt deel aan het Privacyconvenant Onderwijs en gebruikt ook altijd de meest actuele versie van het model-verwerkersovereenkomst.

Wat voor ervaring heeft Vallonic in het grootzakenleven?

Vallonic is gewend om voor (beursgenoteerde) corporate ondernemingen te werken — zelfstandig of als onderdeel van een keten aan partners. Hierbij kunnen wij klant-specifiek beleid implementeren om binnen elke keten te voldoen aan wet- en regelgeving, maar net zo goed aan de specifieke eisen die opgelegd worden aan ketelpartners. Gooi een balletje op en ontdek de mogelijkheden.

Ik ben een designer en wil Webflow combineren met WordPress. Wat kan Vallonic daarin betekenen?

Natuurlijk kan dat! Graag helpen we je met de techniek achter de website en de bijbehorende interacties. Dat kunnen we doen door Webflow te combineren met onze eigen code en het Vallonic WordPress Framework. Het eindresultaat is een snelle website die fijn in beheer is voor de eindklant.

Omdat onze werkwijze met het Vallonic WordPress Framework gedeeltelijk geautomatiseerd is, kunnen we helaas geen websites bouwen waarvan de front-end niet door ons of een ongetrainde externe front-end developer is ontwikkeld. Een training zal dus eerst moeten plaatsvinden.

Bij Vallonic geldt een minimum level of engagement van €15.000 in het eerste jaar.

Lijkt het je tof om je designs en ideeën tot leven te zien komen in de vorm van een Webflow website, met een solide WordPress back-end én handige functionaliteiten waardoor niet alleen jij als designer blij wordt, maar jouw klant en diens ketenpartners ook? Neem dan contact met ons op.

Kan Vallonic white- of grey-label werken?

Ja, dat kan. Afhankelijk van de wensen van jouw agency kunnen we opereren op de voorgrond of achtergrond van jouw project. Vanaf een MLE van €50.000 per jaar kunnen we eventueel ook ons team inzetten op een externe locatie of op afstand vanuit de naam van jouw agency.

Dingen waar we ongeacht de omvang en diepgang van onze samenwerking rekening mee moeten houden zijn uiteraard credits, auteursrechtoverdracht, communicatie en klantreis. Hier hebben wij ervaring mee; we zullen je hierin dan ook begeleiden.

Kan Vallonic werken in een bestaande keten?

Voor ons is het belangrijk dat bestaande relaties worden gerespecteerd. Zoek je weliswaar een nieuwe partij voor development en (optioneel) design, maar wil je niet dat wij in het vaarwater gaan zitten van de gewaardeerde relaties in de keten die je al had, dan is Vallonic de ideale partij. Ons model is in de kern dat door alleen web development, infrastructuur en design aan te bieden, we samen kunnen werken met reeds aanwezige marketeers, designers, strategen en andere ketenpartners. De ervaring leert ons bovendien dat de samenwerkingen waar we in belanden vaak samenwerkingen zijn die blijven — ook voor andere projecten. Zo hebben we immers onze partners dotGO en Positive Digits leren kennen.

Hoe dan ook, ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem contact met ons op.

Wat is het pay-per-milestone model van Vallonic?

Bij Vallonic hanteren wij een pay-per-milestone model, welke hieronder wordt uitgelegd.

  • 40% bij de aanvang van het project
  • 30% bij het starten van het vullen van de website
  • 30% wanneer de website gevuld is en gelanceerd kan worden

Afhankelijk van de omvang van het project, kan hiervan worden afgeweken. Bij kleinere projecten zullen we bijvoorbeeld vragen om 50%-50%, of 100% vooruitbetaling.

Dit geldt niet voor extra dienstverlening, buiten het realiseren van de website om.

Wat is het uurtarief van Vallonic?

Bij elk project wordt in de context van dat project een uurtarief afgesproken, welke voor een jaar vaststaat. Daarna kan er overlegd worden over een nieuw uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van de aard en complexiteit van de werkzaamheden.

Wat is het betaaltermijn van Vallonic?

Laten we vooropstellen dat we altijd specifieke afspraken kunnen maken. Desalniettemin hanteren we standaard een termijn van 14 dagen; we zitten immers in de dienstensector. Dit kan in overleg afwijken naar 30 dagen, of langer, wanneer we te maken hebben met een onderneming die richting leveranciers verschillende service levels hanteert.