Bellen met Vallonic? 0416 788 118

Engageren, verkopen en automatiseren

Online platforms

Een online platform is wat ons betreft een website die een stapje verdergaat. Eentje die verantwoordelijkheid draagt. Een verkoopkanaal. Een koppellaag. Een administratiesysteem.

Bij Vallonic weten we toffe toepassingen te bedenken, te ontwerpen en te bouwen voor productieondernemingen, webwinkels en semi-overheid. Hierin nemen we onze ervaring op het gebied van processen, gebruikerservaring en conversieratio-optimalisatie mee.

Verkopen

Verkoop of verhuur producten online met een conversiegericht en bedachtzaam verkoopkanaal van Vallonic, gebouwd op WooCommerce of Laravel. Ook onderhouden en breiden wij bestaande verkoopkanalen uit. Bovendien zorgen wij dat zo veel mogelijk processen geautomatiseerd worden om werklast en menselijke fouten te minimaliseren.

Automatiseren

Met een back-office systeem van Vallonic verzamel je data — productieprocessen, facturen, verzendingen en meer — en maak je het bruikbaar voor je klanten, collega’s en geautomatiseerde processen.

Omdat wij bouwen op Laravel en internationale conventies respecteren, is onze software veilig en toekomstbestendig.

Maandelijks zorgt onze software voor de afhandeling van duizenden e-commerce bestellingen en retouren door en vanuit heel Europa, maar ook voor managementinformatie in de verzekeringswereld en verzorgen wij de administratie van een fabriek. Met andere woorden: we will handle it.

Activeren

Wanneer je niet zo zeer iets direct te verkopen hebt of wilt automatiseren, maar wel digitaal mensen ergens toe wilt zetten, is ook een Laravel platform met onze kennis en ervaring in design en interactiviteit een gouden zet.

Zo helpen we alle Tilburgse middelbare scholen om hun leerlingen te koppelen aan vervolgopleiders, zoals Avans, Defensie, Curio en meer met een online registratiesysteem voor deelname aan voorlichtingen, dan wel online of offline, of digitaliseren we een complete online open dag in een 360-graden omgeving voor een Waalwijkse scholengroep.

Plan, design, uitvoering

Jouw online beleving

Van koffietafel…

Wij hebben een eigenaardige kijk op de zaken die haar oorsprong volledig vindt in hoe wij denken dat we zelf begeleid zouden willen worden wanneer we zelf iets zouden laten bouwen.

In de kern proberen we in een aantal sessies eerst jouw organisatie te begrijpen, waarna we inzoomen op de processen die wij voor je mogen gaan vereenvoudigen.

…naar tekentafel

Vervolgens wordt alles wat de gebruikers met het platform gaan doen opgeschreven in verhaalvorm. We moeten immers ook onze developers zichzelf helemaal kunnen laten inleven in wat zij zullen gaan bouwen.

Dan komen de wireframes en het ontwerp van de UI, waarbij we geregeld ervoor kiezen om UI-frameworks, zoals Tailwind, te gebruiken voor snelheid.

De bouw

Onze kundige developers gebruiken Laravel voor back-ending en Blade of React aan de front-end. In combinatie met Webflow DevLink kunnen we snelheid maken in het ontwikkelen van de componenten die we daarbij gaan inzetten om tot jouw UI te komen.

Plan, design, uitvoering Plan, design, uitvoering Plan, design, uitvoering

Daarom kies je voor Vallonic bij het bouwen van jouw platform

Altijd wel iets te koppelen
Meertaligheid
Semantische indeling
Bewuste, veilige keuzes
Mobiel-vriendelijk
Razendsnel
Updates zonder downtime
Genereer omzet
Gaaf, levendig design