Over ons

Een veelzijdig internetbureau. Niet alleen helpen we fanatieke ondernemingen met hun toffe bedrijfswebsites, snelle hosting en doeltreffende webwinkel. We maken ook software.

Maak kennis met Vallonic

Sinds april 2017 maakt Vallonic websites en webwinkels voor ambitieuze bedrijven, zoals onszelf. We zijn begonnen als creatief bureau, met extra diensten film, fotografie en grafisch ontwerp. Later bleek dat we in de praktijk enkel websites aan het bouwen waren, dus hebben we onszelf omgedoopt tot internetbureau.

In ons eerste jaar alleen al, hebben we 50+ projecten mogen afronden. Daar stonden we zelf ook van te kijken. We zijn erg blij met de tevredenheid van onze klanten.

Inmiddels zetten we ons ook in voor het goede doel. Zo zijn we shirtsponsor van ‘Cycle for Children’ en steunen daarmee Villa Pardoes en Stichting New Generation Brazil. We hebben de website van de Waalwijkse Voedselbank opgezet en we zijn sponsor van De Langstraat Klassieker, eveneens een Brabants fietsfestijn voor het goede doel.

 

 

We hebben veel tijd geïnvesteerd in een eigen klantenportaal, Vallonic One, waarmee we onze klanten zo veel mogelijk overzicht en ondersteuning willen gegeven in de diensten die zij bij ons afnemen.

Bovendien zijn we sinds mei 2018 bezig met een eerste SaaS-applicatie voor het onderwijs. Het pakket heet middelbare.school en is een ondersteunende online omgeving voor middelbare scholen om onder andere bepaalde procedures te digitaliseren, zoals verlofaanvragen.

We zijn een jong team dat niet graag stil zit. We zijn best creatief en ongedwongen. Alle vaardigheden hebben we onszelf tenslotte zelf aangeleerd. We zijn zeker geen traditioneel internetbureau. Maar dat hoeft ook niet.

Webwinkels

Als Shopify Partner en WooCommerce deskundige sinds onze oprichting, kunnen wij betrouwbare en doeltreffende webwinkels maken voor elke starter — of e-commerce veteraan — die niet alleen de show stelen, maar ook nog eens lekker verkopen.

Software

Wij maken graag dingen makkelijk. Op de middelbare.school bijvoorbeeld. Ons software-pakket is een bundel van diverse modules die een school nodig heeft in een digitaal tijdperk. Minder papier, meer tijd.

Onze eerste module voor verzuim en verlof is nu gelanceerd.

 

Afgeronde projecten

Een greep uit ons portfolio
Meer bekijken

Klanten

Webhosting, programmeerwerk, inhoudelijke aanpassingen, zoekmachine-optimalisatie en consultancy,

    
Koya Living MoldBrothers V.O.F. Recharge Footwear         ST&T Research        
    
RaetState Assurantiën HipHuis Live Love Sparkle         Maasdam Protective Products        

De ambassadeur van jouw merk.

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden