Bellen met Vallonic? 0416 788 118

Ontmoet de makers van Vallonic

Over ons

Wij zijn team Vallonic — developers met een creative inslag. We zijn goed in ons vak, weten wat mooi is, hoe samenwerken moet en bovenal hoe een bedrijf werkt.

Wij geloven in de kracht van zelfontwikkeling, een bewuste levensstijl en gezond verstand. In de kracht van samen. In de kracht van spelen op de bal, en niet op de man.

Wij dagen uit, maar durven net zo goed uitgedaagd te worden door onze partners en klanten. Net zo goed op het gebied van design en code, als op dat van tafeltennis…

Developers met gevoel voor design, sinds 2017

Geschiedenis

Creativiteit en vakmanschap

Thierry Maasdam richtte Vallonic in 2017 op, toen nog als creatief bureau. De eerste projecten, die al best snel enkel nog op webdevelopment gefocust waren, waren met name van klanten uit Thierry’s thuisstad Waalwijk.

Een rijk verleden in de schoenenindustrie is wat Waalwijk kenmerkt; een industrie van creativiteit en vakmanschap. Vandaag de dag is Waalwijk een authentieke, groene gemeenschap waar het goede leven belangrijk is. Al met al fundamentele kerneigenschappen van zowel Waalwijk als Vallonic.

Het Raadhuisplein in Waalwijk, 1980
Het Raadhuisplein in Waalwijk, 1980

Altijd aan het leren

De transitie van creatief bureau naar 100% focus op webdevelopment heeft niet lang geduurd. Hier ligt immers onze passie. Sindsdien hebben we de missie om van elk online project beter te worden in onze vaardigheden. Procesmatig en onderbouwd te werk gaan zijn onze harde kaders waarbinnen we onze creativiteit alle vrijheid geven.

Team Vallonic voor Langstraat Onderneemt, 2020
Team Vallonic voor Langstraat Onderneemt, 2020

Vandaag de dag

Vandaag de dag zijn wij gevestigd in Tilburg — niet al te ver van Waalwijk af. Nog altijd zijn wij een toonaangevende regionale partij voor webdevelopment projecten, hoewel inmiddels middelgrote en corporate organisaties uit heel Nederland ons hun vertrouwen hebben gegeven om van hun ideeën op het gebied van software en online vertegenwoordiging een succes te maken.

Juul en Paul op kantoor in Tilburg, 2023
Juul en Paul op kantoor in Tilburg, 2023

Wij bouwen voor jou — en hen

De web developers van Vallonic weten wat mooi is, wat werkt en bovenal wat de kracht van samen is — of dat nou is door Webflow met Laravel of WordPress te combineren, of door samen te werken met de meest toonaangevende branding bureaus. Al met al: een uniek team, gevestigd in het Brabantse Tilburg wat optimaal in staat is om jouw verhaal op een unieke manier online te presenteren.

De competenties van ons team

Design
Websites
Webapplicaties
Experience design
Webflow
Configurators & calculators
Image sequences
Geavanceerde interacties
Laravel
Platforms, automatiseringen
Verwerken van betalingen
Kritieke processen
WordPress
Bedrock
Vallonic WordPress Framework
Webflow op WordPress
Verkoopkanalen
Gutenberg
Performance
Infrastructuur
Performance webhosting
Hosting in de cloud
Beveiliging, compliance
Specialiteiten
Websites met diepgang
Webflow voor Laravel
Werken voor gemeentes
Werken voor onderwijs
Samenwerken met agencies

Eén grote familie

Partner ecosysteem

De kracht van samen staat bij ons hoog in het vaandel, mocht dat je nog niet zijn opgevallen. We vinden samenwerken niet alleen gezellig of leuk; op dit niveau van websites bouwen is het essentieel.

Een divers team — 3D-animators, strategen, copywriters, fotografen, en  designers en developers met verschillende invalshoeken — maken elk project uniek en tot een succes.

Kwalitatief hoogwaardige building blocks maken immers dat ook het eindresultaat van het scherm afspat. En laat dat nou net jouw website zijn.

Smaac
Smaac
Branding en design
dotGO
dotGO
Begeleiding, SEO, content
MrBoost
MrBoost
Branding en design
Positive Digits
Positive Digits
Performance agency
HYPD
HYPD
Data-driven online marketing

Kwalificaties

Erkenning

Vallonic staat voor een bepaald niveau. Een niveau waar we zijn ingegroeid. Een niveau van onderbouwde beslissingen, fijne documentatie, doeltreffende communicatie en bovenal een bepaalde kwaliteitsnorm. En met name omdat we veel werken voor partijen in het Nederlandse onderwijslandschap, verwachten ook wij van onszelf dat we aan bepaalde verwachtingen mogen voldoen. Zodoende erkennen we onszelf en worden we erkend door anderen op de volgende vlakken.

Privacyconvenant Onderwijs
Top Rated Agency
T500
Erkend leerbedrijf