Bellen met Vallonic? 0416 788 118
Online infrastructuur

Hosting en beveiliging

Dagelijks dragen wij verantwoordelijkheid voor 100+ websites

Beveiliging, compliance, snelheid, hosting en inhoud. Ook dat is Vallonic. Wij maken voor en met jou het totaalplaatje rond. Daarvoor hoef je niet per sé je website of platform oorspronkelijk door ons gebouwd te hebben laten hebben.

Zo doen wij dat

Eenvoudige hosting
Reactieve beveiliging
Gecalculeerd
Geavanceerde hosting
Preventieve beveiliging
Geautomatiseerd

Attentie, buurtpreventie

Vallonic Guard

Vallonic Guard is de naam waaronder we een combinatie van diensten aanbieden om je website of webapplicatie bestendiger te maken tegen geautomatiseerde en manuele bedreigingen van buitenaf, maar ook door hetgeen dat we beveiligen

voortdurend in de gaten te houden. Hiervoor beschikken we over een bak met ervaring en — zoals altijd — een slimme inzet van verschillende tools die ons hierin ondersteunen. Kortom: buurtpreventie, inbraakalarm en meldkamer in één. Vallonic Guard.

Zo doen wij dat

vPatching
Performance monitoring
Security hardening
Web Application Firewall
Error monitoring
Compliance
Visuele monitoring
Opvolging bij incidenten

Performance webhosting

Vallonic One

Vallonic One is de overkoepelende naam voor alles wat te maken heeft met het succesvol laten draaien van jouw website, webwinkel of webapplicatie — snel, afgestemd op de code, zonder onderbrekingen en met zicht op de kosten. Zo kunnen we voor jou in één abonnement onze razendsnelle performance webhosting combineren met microservices zoals Mailgun, Google Maps en OpenAI, kijken we waar we door collectief softwarelicenties in te kopen voor jou op deze kosten kunnen besparen, krijg je toegang tot de ondersteuningskanalen van Vallonic en denken we actief met je mee wanneer we kansen en veranderingen signaleren met betrekking tot het product of proces dat we voor jou beheren.

Zo doen wij dat

Premium webhosting
Datacentrum in Rotterdam
Microservices
Nameservers
Cloudoplossingen
Afgestemd op de software