SSD hosting in de cloud

Onbeperkte opslag, onbeperkte hoeveelheid dataverkeer. Gedeelde hosting of toch het rijk voor jou alleen? De keuze is aan jou. Onze servers bieden de nieuwste versies van PHP en MySQL aan, hebben toegang tot een CDN, maken automatische — dagelijkse — backups en hebben een uitstekende beveiliging.

Vallonic Webhosting

Zoef! Zag je dat? Wij ook niet. Hoe dan ook, onze webhosting houdt van een beetje pit. Jouw website moet vlotjes zijn en stabiel — anders haakt de bezoeker snel af.

Vallonic Webhosting is zonder gedoe en je website is binnen een half uur overgezet. Heb je ons ook een website laten maken, dan krijg je van ons sowieso je eerste kwartaal gratis.

In je abonnement zit ook een technische support ninja inbegrepen. Ja, echt. Het zit zo: wij houden continue onze vingers op de pols van onze infrastructuur. Gaat er iets fout, dan krijgen wij pronto een melding. We proberen de bug dan gelijk te verhelpen of komen met een advies.

Oh, en we fixen ook een SSL-certificiaat voor jouw booming website.

 

Websites

Snel

Wat valt hierover te zeggen? Snel. Vlotjes. Hoppa. Bam. Knallen! Even serieus: onze servers hebben snelle (SSD) harde-schijven, maken gebruik van Redis database caching, draaien op de nieuwste versies van PHP en zijn geoptimaliseerd voor WordPress en WooCommerce.

Monitoring

Met de APM van New Relic komt elke foutmelding in PHP bij ons binnen en gaan de alarmbellen rinkelen. We kunnen daarmee precies zien wat de oorzaak is van het probleem. Als het kan, verhelpen we het gelijk en zo niet, dan komen we met een voorstel.

Nederlands

Ook belangrijk. Onze hosting wordt geregeld vanuit het datacentrum AMS2 in Amsterdam Zuidoost. Desalniettemin kunnen we je website hosten in 42 verschillende landen en kunnen we ook een CDN opzetten voor optimale internationale performance.

Extra voordelen

Omdat wij je website hosten, weten we zeker dat de server en de site goed op elkaar zijn afgestemd. Per website kunnen onze flexibele servers optimaal instellen. Daarnaast krijg je ook extra functionaliteiten en verbeteringen op WordPress zélf de exclusieve plugins van Vallonic.

Dagelijkse back-ups

Iedere ochtend gaan onze update robots aan de slag met het maken van een back-up van alle websites op ons netwerk. Dit gebeurt op een rustig tijdstip — gebruikelijk rond 4:00u ’s nachts — om niet in te hoeven leveren op snelheid.

E-mails

Ook kun je je e-mails door Vallonic laten hosten bij Rackspace.

Als je wilt, kun je er ook voor kiezen om dit uit te laten besteden aan Office 365 Business Premium. Wij helpen je met opzetten, en dan heb je naast een onbeperkte hoeveelheid mailboxen ook het complete zakelijke Office 365 pakket.

Dit is slechts een aanbeveling — wij vangen hier ook geen commissie over. Wij denken dat het gewoon een goede deal is. Vandaar.

Op offerte-basis

Webhosting krijg je mee-geoffereerd bij je webwinkel of website. Mocht je willen verhuizen naar Vallonic vanwege onze servers, service en flexibiliteit, dan kun je ook een offerte opvragen met het onderstaande formulier.

De reden dat we offertes uitgeven en geen vaste prijzen hanteren, is dat elke website een ander aandeel heeft in de belasting van onze servers. Anderzijds wens je misschien wel een andere samenstelling van onze diensten (bijv. ook een CDN), wil je een eigen server helemaal voor jezelf of meerdere servers in meerdere landen. Gooi een balletje op!

Vrijblijvende offerte

Onze samenwerking begint hier. Scoor je vrijblijvende offerte met het onderstaande formulier.

 

9 + 12 =

De ambassadeur van jouw merk

Het gras van Vallonic is altijd groener. Zeggen ze. Er is maar één manier om daarachter te komen.

Copyright 2018 — Vallonic — Alle rechten voorbehouden